8 Ağustos 2010 Pazar

Calliou Etkisi Sizide Sardımı?

Oğlum 3 yaşında 2,5 yaşından beri calliou hayranı,Bende belli sınırlar içerisinde izlemesine müsade ediyorum.

 
Calliou izlemese ne izleyecek bakugan diye bir saçmalık var onumu?Calliou'yu bende onunla beraber çok defalar izledim cocuk saldırganlıktan uzak, akıllı uslu bir veled.Callio izlerken görüdüğüm annesinin ve babasının nasıl sabır küpü olduğu çocukları için gerekirse her işi bırakıp onunla ilgilendiğidir.devamı: www.rehnuma.org

2 yorum:

  1. Sa Busracim, Caillou benim de ingilizce ogrenmeye calistigim yillarda cokca seyrettigim bir cizgi filmdi. Bu arada ingilizce ogrenmek isteyenlere de Caillou`nun orjinalini tavsiye ederim, cok sade ve yalin bir ingilizce ile konusuyorlar.

    Bunun disinda senin de yazinda bahsettigin gibi, fazlaca mukemmel bir karakter. Olsun ne mahzuru var diyenler icin; bu mukemmel tiplemenin arkasinda, verilen mesajlara cok dikkat etmek lazim. Bizlerin bir musluman olarak tasvip edip kutlamadigimiz belirli zamanlarda verilen mesajlar cocuklarin akillarinin bir kosesine kaydediliyor ve sonra bu nicin, bu neden sorulari basliyor, hadi ver bakalim cevabini. Bu celiskiyi cocuklar hic kacirmiyorlar.Psikolog hanimin dedigi gibi, cocuklar cizgi film kahramanlarini ornek aldiklarinda, bir hayal aleminde yasar gibi olabiliyorlar. Cizgi film ile gercek hayati karistirabiliyorlar. Bu sebeple, anne babalara cocuklar cizgi film bile seyretseler, tehlikesi yok diyip, onlari yalniz baslarina tv seyretmelerine musaade etmemeli, mutlaka yanlarinda bulunmali ve ters bir durumda, onlarin kafasinda soru isareti birakmaya meydan vermeden mudahale edip, gerekli aciklamayi yapmali.
    Ayrica Busra`cim, www.akwa.us`de gosterdigin ustun performanstan oturu de seni kutluyorum. Amerika`dan sevgilerimle...
    Rabia Yener

    YanıtlaSil
  2. Rabia Ablacığım öncelikle teşekkür ederim yorum yazdığın için gerçektende fazla mükemmel bir karekter Calliou annesi babası ve çevreside dahil olmak üzere. Arada kilisede evlenmeler felan var onlar gerçekten bize uymayan durumlar çocuğa bunları izah etmek lazım.
    sevgiler...

    YanıtlaSil

 
Related Posts with Thumbnails