7 Şubat 2011 Pazartesi

Calliou Bizi Ziyarete Geliyor

9 yorum:

  1. şahsen hiç tasvip etmediğim bir program.. çocukların calio,ya olan düşkünlüklerini sömürmekten başka birşey değil..son derece pahalı, işi resmen ticarete dökmüşler..başakşehirde oturduğum halde ve irem calio'ya son derece meraklı olduğu halde götürmicem..hergün tv de gördğümüz yetiyor da artıyor zaten...

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle işin ticarete döküldüğü kesin.Ama içerik olarak bir kışkırtma, vuruculuk,kırıcılık,şiddet içermiyor.Çocuklar için bugun iyi bir alternatif çoğu psikologda izlenmesini öneriyor ama herşeyin çoğunun zararlı olduğu gibi calliou'nunda çoğu zarar.irem çokmu takılıyor calliou'ya acaba?

    YanıtlaSil
  3. zaten irem'in calio izlemesi sorun değil bizim açımızdan , .çok çok aşırı takıldığını da söyleyemem.. zaten çoçuk gün içersinde ya okulda, ya uykuda. akşamları 1 defa seyretmesi de bana göre normal.
    benim tasvip etmediğim sadece senin bu bahsettiğin programdı..çocukların bu duygularını kullanarak rant elde etmelerine kızıyorum ben. üstelikte 45 dk'lık bir tiyatro gösterisi için fiyatlar çok uçuk.. Zaten irem tiyatroya yeteri kadar doyuyor...Açıkçası bana gereksiz geldi bu program...yoksa calio'dan çok şey öğrendiğini inkar edemem..

    YanıtlaSil
  4. biz birkeresinde böyle bir etkinliğe katılmıştık ücret felan yoktu ücretiyle ilgili bir bilgi bulamadım mevcut yayınalarda.Zaten uçuk bir fiyatı varsa katılamayız bizde :)

    YanıtlaSil
  5. paylaşımlar için teşekkürler büşracım, devamınıda her türlü konuda bekliyoruz .:))

    YanıtlaSil
  6. sağol canım arkadaşım inşAllah istek konular varsa araştırabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. çok faydalı buldum gerçekten

    YanıtlaSil
  8. Büşracığım ,biz de gitmeye niyet ettik ama bana da misafir geliyor :) Kartal'a gelecekmiş 28inde. Yusufla Şamili alıp gidelim çok pahalı değilse :)

    YanıtlaSil
  9. inş canım bir öğreneyim bakalım...

    YanıtlaSil

 
Related Posts with Thumbnails